Een uitzonderlijke omgeving om te herbronnen
Scroll en ontdek

Een uniek kasteel in de Belgische Ardennen

Privatiseer een 18e-eeuws kasteel met het comfort van de 21e eeuw, volledig uitgerust voor uw bedrijfsevenementen.

Geniet van een omgeving die zowel bevorderlijk is voor werk als ontspanning, uitgerust met een hoogwaardige wellnessruimte en een prachtig aangelegd park.

Afhuren voor seminaries en evenementen

Geef uw evenementen het kader dat ze verdienen! Met haar 12 kamers, volledig uitgeruste seminarieruimte, salons, bar en wellness komt het Kasteel van la Louveterie tegemoet aan al uw wensen.

Met de familie naar een kasteel

Huur het kasteel de la Louveterie voor een weekend af en trakteer uzelf op een onvergetelijk moment op een plaats met een rijke geschiedenis. Het kasteel bevindt zich dicht bij het meer van Gileppe en het circuit van Francorchamps, en is dus een uitstekend startpunt om de regio te ontdekken.

 

Op maat gemaakte teambuilding

Ervaar een unieke teambuildingervaring bij Château de la Louveterie met Brasero. Wij ontwerpen activiteiten op maat die de samenhang versterken en de creativiteit stimuleren, alles in een betoverende historische omgeving. Onze gepersonaliseerde aanpak voldoet perfect aan de specifieke behoeften van uw bedrijf, en zorgt voor een verrijkende en gedenkwaardige ervaring voor alle deelnemers.

Nous utilisons des cookies afin de vous offrir une meilleure expérience. En continuant à utiliser ce site, vous acceptez cette politique.
Réservation